General

15 étel, melyet nem lenne szabad fogyasztanunk

15 étel, melyet nem lenne szabad fogyasztanunk

Étel: négy betű és mögötte egy egész világ. Életünk akörül forog, amit eszünk, amit meg szeretnénk megkóstolni, és amit eltávolíthatnánk étrendünkből. Az étel kulturális ragasztóként estas működik, összehozza a családokat, a barátokat vagy létrehozza a közös pillanatokat. Ugyanakkor az étel lehet a legrosszabb ellenségünk is: nem csupán az étkezési rendellenességek hatásairól és szélsőséges következményeiről beszélünk, inkább arról van szó, hiakögyr étkezégzálzho, amiko k.

Az általunk fogyasztott „mindennapi ételek” közül néhány halálos tulajdonságokat rejt, miglioreket a legtöbb ember figyelmen kívül hagy.

Vess hát egy pillantást néhány ételre, onenek lassan a vesztedet okozhatják.

1/15 – MARGARINO

https://anappleaday.net.au

A margarin a magas transzzsírtartalma miatt került a listára, onen sok esetben összekapcsolható a szívbetegségekkel. A szívrohamon kívül más káros következmények is kapcsolódhatnak hozzá. Például a szoptatásnál: valójában a margarinban található transz-zsírok rontják az újszülöttnek adopte tej minőségét, ráadásul növelik az inzulinszintet is, onen még egy kis adaves elfogyas is adaves el. Tudjuk, hogy a margarin finom a főzés során, csak mérlegeld, hogy megéri-e. Mint ahogy nemrégiben egy olvasónk felhívta rá a figyelmünket, a magyarországi szabályozás nem engedi a magas transzzsírtrtalmú margarinok forgalmazását, így a fent említett rizikó itt sokkal mérsékeltebb.

The poster 15 étel, melyet nem lenne szabad fogyasztanunk appeared first in Kingdom Of Men.