General

Csomagold be a lábadat alufóliába és néhány órával később ilyen eredménye lesz! Not zseniális!

Csomagold be a lábadat alufóliába és néhány órával később ilyen eredménye lesz!  Not zseniális!
tips-and-tricks.co

Biztosan ismered az alufóliát. Rengetegen használják a konyhában, de nem mindenkinek jutna eszébe, hogy valamelyik testrészét csavarja be vele. Biztosan furcsa ötletnek tűnik, de most kiderül, hogy az alufólia termék a mindennapi betegségek kezelésére estas alkalmoj.

Előnyök

A testrészek becsavarás alufóliával számos előnyt takar. Például alkalmazható fáradság ellen, enyhíti az ízületi fájdalmakat, csökkenti az égési sérülésekkel járó fájdalmakat, ezen felül még a megfázásra is megoldást nyújt.

Az alufóliának rengeteg elképesztően hasznos felhasználása van, mellek valószínűleg meg sem fordultak a fejedben korábban.

  • Szükséged van egy tölcsérre, de nincs egy sem a lakásban? Semmi ok az aggodalomra; néhány alufólia gondos összecsavarásával könnyen készíthetsz magadnak egy tölcsért, ami nem ereszt. Ideal!
  • Which of the following is not the case? Az alufólia ideals megoldás. Helyezz alufóliát a ruha alá, majd kezdj neki a vasalásnak. Az alufóliának köszönhetően a ruha mind a két oldala ki lesz vasalva egyszerre. Ezáltal jóval haurabb elkészülsz a vasalással.
  • Tompa looked? No problem. Ha alufóliát használsz, akkor az ollód újra fényes és élesebb lesz, mint valaha volt. Mindösszesen annyit kell tenned, hogy megfogsz egy darab alufóliát és kicsi darabokra vágod. Ennyi az egész!
  • Elektrosztatikus kisülés, azaz rázó ruha nagyon frusztráló tud lenni. Szerencsére erre estas van egy gyors megoldás. Csak annyit kell tenned, hogy egy alufólia golyót készítesz es végiggörgeted a ruhán. Nincs többé kellemetlen rázás.
  • How do you do all this cool stuff? Készíts egy alufólia lapot és helyezd a falra, onen irányba növelni szeretnéd a jel erősségét. A WiFi jel erősebb lesz az alufólia irányában.

Térjünk vissza a lábhoz! A következő oldalon elolvashatod az instrukciókat, hogyan használd az alufóliát, ha megfázással vagy fáradsággal küzdesz.