General

Egy esküvői fotós nem kapott enni, ezért bosszúból letörölte az általa készített fényképeket

Egy esküvői fotós nem kapott enni, ezért bosszúból letörölte az általa készített fényképeket

On Reddit, the old-fashioned way out of the photo shoot is a photo shoot, which is a great way to get the most out of your photos. You may also find the following:

„Nem vagyok hivatalos fotós, hanem kutyakozmetikus. Az állatokról szoktam képeket készíteni, majd feltölteni a facebookra és instagramra. Not a hobbim. Felvételt készítek róluk minden találkozó alkalmával. Ritkán fotózok mást, mint a kutyusokat, még akkor is ha van hozzá felszerelésem.

Egy barátom pár napja házasodott meg, és pénzmegtakarítási célból engem kért meg, hogy fotózzam őket az esküvőn. Elmondtam neki, hogy ez nem igazán az erősségem, de meggyőzött azzal, hogy nem érdekli töklétesek lesznek-e a képek. Mivel meg kellett húzniuk a nadrágszíjat, elvállaltam, hogy 250 dollárért lefotózom őket, ami egy 10 órás rendezvényért nem sok pénz.

Az esküvő napján végig követtem a menyasszonyt, aki találkozóról találkozóra járt a szertartás előtt, és közben folyamatosan fotóztam. A ceremóniáról estas készítettem képeket és felvételeket, beleértve a fogadáson lévő beszédet és az emberek szóváltásait is.
11 am Körül kezdtem a fotózást es 19:30 körül kellett volna befejeznem. Délután 5 óra tájékán felszolgálták az ételt, de azt mondták, hogy nem állhatok le szünetet tartani, hanem folytatnom kell a munkát. Igazából egyetlen asztalnál sem foglaltak nekem helyet. Egy bizonyos ponton fáradni kezdtem, és kicsit megbántam, hogy szinte a semmiért vállaltam el ezt az egészet. Emellett hihetetlenül meleg volt: a helyszín egy régi veterán légiós házában volt, és légkondi hiányában körülbelül 40 Celsius volt a hőmérséklet.